Jouw bedrijf, je teamleden & de team disc analyse

Ben jij werkgever of leidinggevende en zou je graag willen weten:

  • Wat de sterke en zwakke punten van jouw team zijn?
  • Op welke manier er nu wordt samengewerkt en hoe dat kan worden verbeterd?
  • Welk potentieel jouw team heeft?
  • Welke aanvullende Talenten er nog nodig zijn?
  • Hoe er binnen jouw team wordt gecommuniceerd?
  • Waarin jouw team complementair is en waarin ze zouden kunnen botsen?

 

Wil je dit ook voor jouw organisatie of teamleden?

De voordelen van een Team DISC analyse

Eén van dé business tools om het werkpotentieel te activeren en te benutten is een Team DISC analyse. Hoe beter teamleden elkaars gedragsstijlen weten en ook begrijpen, hoe soepeler ze met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Bovendien kunnen deze inzichten helpen om miscommunicatie te voorkomen. Extra nieuwe mogelijkheden in het team kunnen worden ontdekt doordat ieder teamlid meer vanuit zijn of haar eigen kracht gaat werken. Een DISC Team analyse is een verhelderende stap in de bewustwording van een team en vormt tevens een vertrekpunt voor het verder ontwikkelen van teams.

Kan jouw organisatie dit inzicht ook goed gebruiken?

Wat brengen we in kaart en hoe werkt het?

DISCDe DISC analyse is een erkend en waardevol gedragsprofileringsysteem waarbij je jezelf als werknemer beter leert kennen en vervolgens jezelf, jouw Talenten en jouw “rol” terug ziet in de organisatie evenals die van jouw collega’s en/of leidinggevende.

Je krijgt meer inzicht in elkaars DISC gedragsstijlen en weet daardoor ook hoe je optimaal gebruik kunt maken van elkaars kwaliteiten in jullie samenwerking. Je gaat elkaar versterken!

 

Via de pagina DISC individueel kun je jouw teamleden persoonlijk aanmelden en de individuele DISC analyse direct bestellen. Ze krijgen dan een link naar het formulier om de vragen te beantwoorden. Het invullen hiervan kost slechts 15 minuten.
 
Via de link op deze pagina kun je de Team DISC Analyse aanvragen. Je krijgt nadat alle medewerkers hun vragenlijst hebben ingevuld de Team Analyse verwerkt in een overzichtelijk rapport. Het bespreken van deze Team analyse duurt ongeveer 1,5 uur.
 
Wil jij ook zo eenvoudig meer weten over de kwaliteiten en Talenten van jouw Team?

Wie ben ik en waarom de DISC?

Ik ben Edith Middendorp. Gecertificeerd Talent en Loopbaan Coach en tevens gecertificeerd DISC specialist. Ik heb 25 jaar lang met mijn partner een eigen bedrijf gehad en daarbij had ik altijd nog diverse banen in loondienst. Ik ben dus zowel werkgever als werknemer geweest en kan me in beide rollen uitstekend verplaatsen.

 

Het verbaasde me keer op keer dat binnen één organisatie werknemers vaak allemaal vanaf hun eigen afzonderlijke eilandjes werken. Hoe mooi zou het zijn als iedereen zijn eigen Talenten en Kwaliteiten beter leert te ontwikkelen en te benutten en werknemers elkaar zouden versterken? Zou de onderlinge communicatie beter verlopen? Hoe waardevol zou dat ook voor de organisatie kunnen zijn? Verdient zich dit ook terug in meer omzet?

 

Een aantal jaar geleden heb ik (noodgedwongen) zelf een volledige carrière switch ondergaan en doe ik nu dit werk. De DISC Analyse is voor mijzelf een openbaring geweest en heeft me antwoord gegeven op de vele vragen die ik me jarenlang heb afgevraagd. Ik raad dit inzicht iedereen (individueel, als team en als organisatie) dan ook van harte aan! Waarom moeilijk doen als het samen kan?

 

Heb ik jou kunnen inspireren?

disc team analyse

Heb je nog vragen?

Ben je geïnteresseerd in wat we samen kunnen bereiken maar heb je nog vragen? Plan dan eenvoudig hier zelf jouw afspraak in om je vraag persoonlijk aan mij te stellen of vul je vraag in via het contactformulier op deze website. Vermeld hierbij dat het om de DISCTeam analyse gaat.