disc

Je  Carrière en de Disc Analyse

  • Wil jij uit jezelf en je carrière halen wat er in zit?
  • Wil je weten hoe jij het beste jouw Talenten in kunt zitten in een organisatie?
  • Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

 

Eén van de tools om jouw werkpotentieel te activeren en te benutten is een DISC analyse.

Je hebt vast wel eens gehoord van de “kleurtypes”. Welke kleur ben jij? Oh dat is vast een rode, die is zó dominant! Maar de DISC analyse gaat veel verder dan alleen maar wat kleurtjes.

 

Het invullen van de vragenlijst kost je slechts 15 minuten maar levert je een schat aan informatie op die je kunt gebruiken voor jezelf en jouw carrière.

Wat brengen we in kaart?

De DISC analyse is een waardevol gedragsprofileringsysteem waarbij je jezelf nog beter leert kennen zodat je het maximale uit jezelf en je carrière kunt halen.

 

DISC staat voor:

 

D – Daadkrachtig, Proactief, Besluitvaardig, Direct, Resultaatgericht

I – Invloed, Overtuigend, Enthousiast, Positief ingesteld, Inspirerend

S – Stabiel, Geduldig, Bescheiden, Begripvol

C – Conformiteit, Analytisch, Zorgvuldig, Nauwkeurig, Weloverwogen

Als je de DISC analyse hebt ingevuld heb je meer inzicht in:

  • Wat jouw sterke punten zijn die je meeneemt naar de organisatie.
  • Wat jou motiveert en welke wensen en behoeften je hebt.
  • Wat jouw ideale werkomgeving is.
  • Hoe jij je gedraagt onder stress en welke behoefte je dan hebt.
  • Wat de do’s & don’ts zijn om met jou te communiceren.
  • Wat de gebieden zijn waarop jij je (nog) kunt ontwikkelen.

Hoe werkt het?

Via de button kun je de DISC analyse direct bestellen. Je krijgt dan een link naar het formulier om de vragen te beantwoorden. Het invullen hiervan kost je slechts 15 minuten. Na het invullen en verzenden van het vragenformulier ontvang je een link naar mijn agenda om een afspraak voor de (na)bespreking in te plannen. Deze duurt ongeveer 1,5 á 2 uur.

Deze DISC analyse is geheel los te boeken van een coach traject bij Edith Coach Talent maar kan misschien ook wel de start zijn van een nieuw pad in je leven. Nu je weet wat jouw Talenten en sterke punten zijn zou het toch geweldig zijn als je ze ook gaan ontwikkelen!

Mijn credo: Talent krijgt pas waarde als je het benut!

Wie ben ik en waarom de DISC?

Ik ben Edith Middendorp. Gecertificeerd Talent en Loopbaan Coach en tevens gecertificeerd DISC specialist. Ik heb een aantal jaar geleden zelf een volledige carrière switch ondergaan en Verbinden in Persoonlijke en Professionele groei is wat ik nu het liefste doe!

 

Het slapend potentieel van werknemers wakker maken en activeren om te werken vanuit Flow met veel passie en plezier is wat ik zelf gemist heb bij mijn baan in loondienst en vaak om me heen zag ontbreken. Zo zonde dacht ik toen zo vaak!

 

Toen ik zelf voor het eerst in aanraking kwam met de DISC ontdekte ik dat ieder mens een Basis gedragsstijl en een Respons gedragsstijl heeft. Ook ontdekte ik dat ik in een bepaalde “kleur” was doorgeschoten in mijn respons stijl door mijn “overlevingsmechanisme”. Hoe beter ik mezelf leerde kennen, hoe beter deze 2 gedragsstijlen synchroon gingen lopen en hoe meer ik in mijn eigen kracht kwam te staan. Dit gaf me zoveel rust en voldoening en is wat ik iedere medewerker en werkgever gun!

 

Wil jij dit ook?

Edith(49van54)

Heb je nog vragen?

Ben je geïnteresseerd in wat we samen kunnen bereiken maar heb je nog vragen? Plan dan eenvoudig hier zelf jouw afspraak in om je vraag persoonlijk aan mij te stellen of vul je vraag in via het contactformulier op deze website. Vermeld hierbij dat het om de DISC gaat.